13 Mayıs 2009 Çarşamba

Tarantino bildiğiniz gibi!

Ünlü yönetmen Nazi dönemini anlatan yeni filminin tanıtımı için seksi yıldız Diane Kruger ile artistik pozlar verdi.


Quentin Tarantino yeni filminin dünya prömiyerini bugün başlayan Cannes Film Festivali'nde yapacak. Ünlü yönetmen Nazi dönemini anlatan filmin tanıtımı için seksi yıldız Diane Kruger ile artistik pozlar verdi.

Quentin Tarantino'nun destansı filmi 'İsimsiz Kahramanlar-Inglourious Basterds', Fransa'da görücüye çıkacak. Konusu Nazi işgali altındaki Fransa'da geçen ve başrolünü ünlü aktör Brad Pitt'in oynadığı film, bugün başlayan ve 24 Mayıs'a kadar sürecek olan Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek. Film Altın Palmiye için de yarışacak. Tarantino hayranları filmi merakla bekleye dursun; ünlü yönetmen filmin başrol yıldızı Diane Kruger ile tanıtım için objektiflerin karşısına geçti. Kruger'la cesur pozlar veren Tarantino, yeni filminin bu yılın en çok konuşulan filmlerinden birisi olacağını belirterek; "Bu savaş karşıtı bir film" dedi. Çekimleri Almanya'da yapılan 'İsimsiz Kahramanlar- Inglourious Basterds'in oyuncu kadrosunda Brad Pitt, Diane Kruger'ın yanı sıra; Melanie Laurent, Eli Roth, Samm Levine, Daniel Brühl, Christoph Waltz gibi isimler yer alıyor.

İşbirliği Yaptılar

Filmin bir özelliği de Tarantino'nun; Oscar adayı kurgucu Sally Menke, Oscar ödüllü görüntü yönetmeni Bob Richardson ve prodüksiyon tasarımcısı David Wasco ile yeniden işbirliği yapmış olması.

Filmin konusu:
Alman işgali altındaki Fransa'da Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent), ailesinin Nazi albayı Hans Landa (Christoph Waltz) tarafından katledilmesine tanık olur. Katliamdan kılpayı kurtulan Shosanna, Paris'e gider. Öte yandan Teğmen Aldo Raine'in (Brad Pitt) önderliğindeki bir grup Yahudi askeri, Avrupa'nın çeşitli noktalarında önceden belirlenmiş hedeflere yönelik intikam faaliyetlerine başlamıştır. Bu gruba gizli ajan Bridget Von Hammersmark da (Diane Kruger) katılır.

http://www.sinemakeyfi.com/news.php?id=1563

Hiç yorum yok: